Ayubowan!

Dag allemaal, daar zijn we weer, deze keer vanuit: Sri Lanka!

Vandaag was de missie simpel: zorgen dat de reis Amsterdam – Colombo vlekkeloos verliep. Klinkt als een makkie, en gek genoeg was dat het ook! De verwachtte douane-hel (ivm mist NL) bleef uit, we liepen direct hierna tegen onze gate aan, en bij het boarden en stonden we ook vooraan.

De overstap in Qatar was een grotere uitdaging…. dachten we! Want ook dat verliep vlekkeloos. Een overstaptijd van 50 minuten leek vooraf prima haalbaar, maar eer het vliegtuig uitgetaxied was en we de luchtbus hadden verlaten bleken we nog maar 20 minuten te hebben voordat de vlucht naar Colombo vertrok. Gelukkig werden we opgevangen door een grondstewardess en vlug door de douane geloodst, waardoor we hartstikke op tijd in het vliegtuig zaten.

Toen natuurlijk de gevreesde aankomst op het drukke Colombo. Een verwachtte hel bleef uit. Douane: 5 minuten. Pinnen: 2 minuten. Wachten op de airport pick-up: 10 minuten. Ritje naar hotel: 20 minuten. Affijn, binnen een uur zaten we al aan het zwembad!

De rest van de dag hebben we besteed met meerdere tukjes en koffiemomenten, zodat we morgen lekker uitgerust op pad kunnen. De indruk tot nu toe? Moooooooiiiiiiii!