Duo laatste dag

Maandag was onze laatste dag op Koh Chang. Het was alsof het eiland ons een laatste kado wilde geven, want het was de hele dag stralend weer. We brachten dit dus traditiegetrouw door in bakmodus, op een bedje op het strand. In de avond hebben een laatste avondmaal genuttigd bij Blues Blues, en al onze passen leeggeroofd, want de betaalautomaat bij het resort was stuk.

De volgende ochtend werden we opgehaald door een minivan om ons weer naar Bangkok te brengen. Het busje zat een stuk voller dan op de heenreis, en de ferry-overtocht en rit duurden voor ons gevoel erg lang. Eenmaal aangekomen in Bangkok hebben we een hapje op straat gegeten. Hierna hebben we ons opgefrist en een taxi naar de Speakeasy sky-bar genomen. Dit was erg leuk, echt weer een unieke lokatie, maar we konden natuurlijk weer geen genoeg krijgen van Bangkok. Dus liepen we een minuutje of 20 naar Centralworld, waar een veel hogere sky-bar zat, op de 57e verdieping. Hier genoten we van het prachtige uitzicht over deze wereldstad, en over dit fantastische land.

We hebben de afgelopen weken vanalles meegemaakt. Een onvergetelijke bruiloft, een megagezellig feest, een unieke reis naar Lapland en een superrelaxte reis naar Thailand. We kunnen ons geluk niet op en kijken alletwee heel erg uit naar wat onze toekomst ons brengt!