Sky(bar) is the limit

Vandaag onze oude sporen opgezocht in een ander stuk van Bangkok waar we 4 jaar geleden ook zijn geweest: Sukhumvit. Om precies te zijn, het Siam Paragon en het MBK. In het eerste hebben we gebrunched in de foodcourt: Vietnamese Phó en een Chinese gebraden eend. Hierna tussen de Louis Vittons, Porsches en Ducati’s een film gezien in de bios: The Darkest Hour. Erg goed. De popcorn was ook lekker, én we moesten natuurlijk even opstaan voor het eerbetoon aan de (nieuwe) koning!

In het MBK gezocht naar een goed statief voor de 70D, maar helaas alleen gammel Chinees spul tegengekomen. Buiten was een markt met lokaal eten van in- en omstreken, waar we warempel niets hebben gegeten! (Wàààààt?)

Na het teruglopen (overigens op ons dooie gemak, het is hier 33 graden hè) een portie streetfood versnaperd: ook dit was weer eens lekker, en goedkoop (50 baht a 1,40 eur pp). Opgefrist en op naar ons laatste doel van de dag…. The Lebua, en om precies te zijn: de skybar op de 67e verdieping. Bekend in alle windstreken van The Hangover II. Erg mooi uitzicht (!), dure cocktails (20 euro per stuk), maar ook slechte administratie. Na de eerste 2 vergaten ze dat we moesten afrekenen, dus de daaropvolgende 3 hebben we onbedoeld kado gekregen. Bonus!!